Huren van een pinapparaat voor evenementen 

By admin No comments

Als je als ondernemer regelmatig op evenementen staat dan wil je daar ook je klanten de mogelijkheid geven om met pin te betalen. Dat kan niet met je vaste pin automaat in je winkel. Maar er is ook demogelijkheid om een pinapparaat voor evenementen te huren.  

Vaste pinautomaat 

Het huren van een pinapparaat is helemaal niet ingewikkeld en hoeft ook niet enorm duur te zijn, je kunt bijvoorbeeld terecht bij Paqar. Het bedrijf waarbij je zo’n pinapparaat huurt regelt alles voor je. De levering van het apparaat, de set-up, de eventuele bonrollen, de betaling en ook het retourneren. Ideaal, hoef je je daar in elk geval geen zorgen meer om te maken. Een pinapparaat voor evenementen kun je laten instellen op alleen pinbetalingen, maar je kunt deze ook geschikt laten maken voor creditcard betalingen. Soms zit dat al bij je pakket in, maar meestal moet je hier extra voor betalen. Daarnaast heb je natuurlijk de keuze om op een standaard manier te pinnen of juist te kiezen voor contactloos betalen. Deze laatste manier is vooral handig als je veel kleine betalingen hebt. Contactloos betalen is immers mogelijk tot een bedrag van €25,-. Een voordeel van contactloos betalen is dat de transactie een stuk vlotter verloopt en dat is bij drukte op een groot evenement natuurlijk erg prettig.  

Evenementen 

Het huren van een pinapparaat voor evenementen is vooral interessant als je zelf nog niet over een mobiele pinapparaat beschikt. Dus juist geschikt voor de ondernemer die incidenteel op een beurs, festival of evenement staat of alleen in het seizoen. Bekijk de verschillende verhuurders van pinapparaten en vergelijk de pakketten die worden aangeboden. Zo kies je de aanbieding die het beste bij jou en je onderneming past.